search

Lei feriehus i Fuglslev

Fuglslev er et flott område og ligger kun 12 km fra Ebeltoft og 3 km fra Ree Park/Ebeltoft Safari. Området er oppkalt etter den nærliggende lille landsbyen. Fuglslev er skogrikt og varieret, samt ideelt for gå- og sykkelturer i naturen. Skal du leie sommerhus på Djursland er Fuglslev perfekt for familien som vil nyte vakker natur og kort vei til Danmarks største attraksjoner.

Med et sommerhus i Fuglslev har du det perfekte utgangspunktet for utflukter på Djursland. Her er det ikke langt til Nasjonalparken Mols Bjerge, Kattegat Centret i Grenå, Djurs Sommerland og den hyggelige byen Ebeltoft. Vil du ligge på stranden når du leier feriehus i Fuglslev, kan vi anbefale Vibæk og Egsmark Strand som begeg er barnevennlige med lavt vann.

Liker du det maritime, er Øer Maritime Ferieby et must å besøke når du leier feriehus i Fuglslev. Du finner feriebyen ved å kjøre gjennom Ebeltoft og ta til venstre like før fergehavnen. Feriebyen ligger på syv forskjellige øyer med kanaler som deler øyene. Feriebyen har en spennende havn med mange flotte båter.

Nøkkelen til ditt sommerhus i Fuglslev henter du hos dansommer feriehusutleie i Fuglslev som har lokalkontor ved Ebeltoft. dansommer hjelper deg gjerne med å finne det perfekte feriehus i Fuglslev. Søk deg frem til ditt drømmehus eller ta direkte kontakt med oss for veiledning.