search

Lei sommerhus i Årgab

Den skjønne sandstranden og sanddynene er Holmsland Klits største attraksjoner. Et sommerhus i Årgab hører helt naturlig også til ferielivets gleder på den smale langtangen kun 3 km. sør for Hvide Sande. dansommers sommerhus i Årgab ligger alle under 300 m. til Vesterhavets brusende bølger, den bilfrie fine sandstranden som er merket med ”Det Blå Flagg” for rent badevann og de høye sanddynene. Deilige badedager om sommeren, vakre solnedganger og lange spasereturer langs stranden i de kalde månedene definerer ferie i våre sommerhus! Kan det bli bedre?

Årgab har også en ganske klar og spesiell splass i hjertet hos alle surfere. Området er berømt for det perfekte surfevannet og surfeskolen ved Ringkøbing Fjord som ligger kun noen få km. øst for Årgab. Områdets hovedby, Hvide Sande, nås på 10 min. i bil fra deres sommerhus i Årgab. I Hvide Sande har spesielt lystfiskeren noen flotte dager foran seg. Det kan fiskes i havet fra moloen eller dras på havfiskeri. Hvis fangstlykken svikter, kan det handles fersk fisk på fiskeriauksjonen for turister eller i fiskeforretninger.

Våre sommerhus ligger i det vakre kuperete sanddyneområdet som kan utforskes på sykkel eller til fots på det utbredte stisystemet. dansommers feriehusutleie i Årgab passer de fleste ønsker og utfordringer. Et feriehus i Årgab åpner dørene for både barnefamilier, vennegrupper og flere generasjoner på tur. Feriehusene i Årgab rommer 6-12 personer, kan ha havutsikt og basseng eller spabad og tilgang til internett. Et feriehus i Årgab kan også f.eks. bare være et hyggelig trehus med tildekket terrasse. Hva slags feriehus i Årgab søker du?