search

Lei sommerhus i Thyborøn

Thyborøn ligger ytterst på Harboøre Tange, midt mellom Vesterhavet og Limfjorden. Hvis familien skal leie sommerhus ved Limfjorden er et feriehus i Thyborøn et utmerket valg. I Thyborøn finner du et autentisk fiskemiljø med en viktig fiskehavn. Vesterhavsstranden er en fantastisk sandstrand hvor de yngste gjestene er beskyttet av diker som begrenser strøm og bølger. På den andre siden ligger Limfjorden som er velegnet til windsurfing og annen vannsport.

Utfluktsmulighetene fra ditt sommerhus i Thyborøn mange. Ta f.eks. fergen til Agger og opplev Nasjonalparken Thy, Danmarks første nasjonalpark som omfatter 24.370 hektar fredet natur med lynglandskap, sjøer, fugleliv og sjeldne naturtyper.

dansommer feriehusutleie i Thyborøn formidler utleie av et stort utvalg av ferieboliger i Hanstholm, alle med kort avstand til den fine sandstranden. dansommer har godt over 30 års erfaring med formidling av sommerhus i Thyborøn. Vi kjenner området godt og kan rådgive deg i jakten på drømmehuset i Thyborøn. dansommer ønsker deg en fantastisk ferie i Danmark!