search

Lei feriehus i Thorsminde

Thorsminde er en velbevart hemmelighet. Thorsminde er et herlig stykke vestkystnatur beliggende på en smal landtange mellem Nissum Fjord og våre sommerhus ved Vesterhavet. Her finnes det hav, fjord, sanddyner og masse vakker Vestkystnatur. I løpet av de seneste år har det oppstått små områder med sommerhus i Thorsminde.

Thorsminde er et autentisk lite fiskeleie hvor fiskeriet er hovednæringskilden og preger den lille byens hverdag. For lystfiskeren er det gode muligheter for en dagstur på havet og mulighet for å komme hjem med virkelige stor torsk og fladfisker som passende kan tilberedes på terrassen ved deres feriehus i Thorsminde. Her vil deres feriebolig kunne danne et perfekt utgangspunkt for å opleve den særpregede naturen i dette betagende hjørnet av Danmark.

dansommer feriehusutleie i Thorsminde har mere enn 30 års erfaring med ferieboliger i denne vakre landsdelen. Hos dansommer hjelper vi deg gjerne med å finne beste sommerhus i Thorsminde. Vi ønsker deg en fortreffelig ferie i Thorsminde!