search

Lei sommerhus i Houvig

Houvig er et av flere områder ved den jyske vestkysten som har en særegen tiltrekning. Hvis du er glad i deilig natur og avslappende omgivelser, da er et sommerhus i Houvig noe for deg! I Houvig kan feriehusgjester nyte både strandliv og de deilige sanddynene - alt dette kun få kilometer fra fjordens fortreffeligheter med det rike dyrelivet. dansommers feriehusutleie i Houvig ligger ved Stadil Fjord og 5 km. nord for Søndervig.

dansommers sommerhus i Houvig ligger i et skjønt og kupert sanddyneterreng, bundet sammen av stier som snor seg gjennem landskapet. Sandstranden er bilfri og består av noe småstein. Ved Stadil Fjord kan gjester i feriehus i Houvig komme tett på mange forskjellige fugler og ville planter via vandrestier. Fiskevannet ved de lokale fjordene sies å være blant Danmarks beste, så husk stang, line og agn! En stor attraksjon i Houvig er de store bunkerne fra 2. verdenskrig som er en del av Atlantvolden. Fra deres sommerhus i Houvig er det ikke langt til de 50+ bunkerne som i sommerperioden kan utforskes på guidede turer.

Våre sommerhus i Houvig velges oftest pga. den rolige atmosfæren og god plass til å nyte naturen og de vakre solnedgangene. Men skulle det være behov for litt spenning, så kan man gå de 5 km. langs stranden til Søndervig. dansommers feriehus i Houvig henvender seg i stor grad til barnefamilier og naturelskere. Våre ferieboliger rommer 3-14 personer og ligger under 700 m. fra Vesterhavet. Noen av våre hus har havutsikt, innendørs basseng og spabad, mens andre har adgang til internett og noen er klassifisert som husdyrfrie. Velkommen til dansommers feriehus i Houvig!