search

Lei sommerhus ved Vedersø Klit

Ferie i et sommerhus ved Vedersø Klit som ligger nord for det mere myldrende Søndervig kan beskrives som definisjonen av Vestkystferie. Ved ditt sommerhus ved Vesterhavet finnes det flotte sandstrender og lune sanddyner, omkranset av fri vestkystnatur som best lar seg utforske til fots eller på sykkel. Vedersø er kjent som hjemsted for poeten Kaj Munk som virket som prest i sognet de siste 20 årene av sitt liv (1924-44).

Det er først og fremst stranden og den autentiske vestkystnaturen ved Vedersø Klit som lokker gjestene til våre sommerhus ved Vedersø Klit. Men utfluktsmulighetene i dette området ved Vesterhavet. Fra deres feriebolig ved Vedersø Klit er det knapt 100 km til Legoland og Løveparken. På en eventuell gråværsdag lokker de driftige byene Holstebro, Herning og Ringkøbing til hygge- og shoppingturer.

dansommer feriehusutleie ved Vedersø Klit har mere enn 30 års erfaring med utleie av sommerhus ved Verdersø Klit. Hos dansommer vil du helt sikkert finne et perfekt feriehus ved Vedersø Klit til deg og din familie på ferie i Danmark.