search

Lei feriehus i Jegum Ferieland

Langt ute i en vestjysk skog nær Varde, ligger Jegum Ferieland som huser mange av våre feriehus. I over 30 år har feriegjester og barnefamilier huset våre 700 sommerhus i Jegum Ferieland. Våre ferieboliger ligger ikke rett ved strandkanten, men 10-12 km. fra Børsmose og de mere kjente byene Vejers, Blåvand og Henne Strand.

Til gjengjeld har dansommer feriehusutleie i Jegum Ferieland mange av de kvalitetene som den moderne barnefamilien søker: rolige forhold uten mye trafikk og mange aktiviteter til barn som f.eks. lekeplass, hoppepute, svevebane og ballbaner. Et sommerhus i Jegum Ferieland åpner også for adgang til engområder, sanddyner og et rikt dyreliv. Det finnes 11 km. lange naturstier omkring dansommers feriehus i Jegum Ferieland. Det anbefales under ferien å dra til Søvig Bæk og oppleve den uspolerte naturen. Fra deres feriebolig er det kun 60 km. til Legoland, 30 km. til den livlige havnebyen Esbjerg og 60 km. til Danmarks eldste by, Ribe.

Mange av våre sommerhus i Jegum Ferieland gir gratis adgang til badeland i enten Oksbøl, Esbjerg eller Varde. Det gir ferieglede for ordentlige badenymfer! I tillegg kjennetegnes våre feriehus i Jegum Ferieland av romslighet og store naturområder. Avstanden til Vesterhavet gjør at et feriebolig i Jegum Ferieland også ligger i en fornuftigt prisklasse og derfor er Jegum Ferieland en sikker favoritt hos barnefamilier!