search

Lei sommerhus i Houstrup

Mens Henne Strand forbindes med Vestkysten og badeliv, så er det litt annerledes hvis du leier sommerhus ved havet i Houstrup som ligger 10 km. nord for Henne. Men hvis du leier sommerhus i Houstrup har du også tilgang til store vidder og en skjønn sandstrand merket med ”Det Blå Flagg”.

dansommer feriehusutleie i Houstrup kan dessverre ikke tilby ferieboliger i første sanddynerekke. Våre ferieboliger i Houstrup ligger derimot plassert mellom den store Blåbjerg Klitplantage og det fredede naturområdet med sanddyner og lyngkledde hedeområder. Våre feriehus i Houstrup gir fantastiske naturopplevelser ved sanddynene på markerte stier, enten til fots eller på sykkel.

Når man leier en feriebolig i Houstrup og har stor interesse for enten fugler eller fisk, så burde man dra til Tipperne i den sørlige delen av Ringkøbing Fjord hvor man kan oppleve fuglene, fjorden og de mange vannløpene. 

dansommer tilbyr også et stort utvalg av sommerhus i Houstrup hvor husdyr er tillatt uten ekstra kostnad. Til familiens firbente medlem finnes det frie utfoldelsesmuligheter i den lokale dyreskogen ved deres feriebolig.

Et sommerhus i Houstrup er en fredfyldt og barnevennlig affære uansett årstid. dansommers feriehus i Houstrup kjennetegnes av store ferieboliger med plass til flere familier og store naturområder. Vi ønsker dere en fin feriehusferie i Danmark!