search

Lei feriehus i Blåvand

Dette området er en sann klassiker når det gjeldelder sommerhus! Populære Blåvand og Blåvandshuk er Danmarks vestligste punkter og har den skjønneste hvite sandstranden som er bilfri og tiltrekker tusenvis av feriegjester til Vesterhavet. Våre sommerhus i Blåvand har en spesiell stil og tar i mot gjester fra hele Europa. Ikke minst om sommeren merker feriegjestene i våre feriehus i Blåvand summingen av aktivitetene og alle turistene.

Hvem elsker ikke en bred og barnevennlig sandstrand, hvite sanddyner til solbading og avslapning, utsikt til Horns Rev eller den vakre utstiken fra fyrtårnet? Vi vet at våre feriehusgjester i feriehus Bjerregaard elsker det! Og hvem har ikke lyst på litt shopping i byen eller sitte på en fiskerestaurant og nyte alt det gode fra havet? Dette gjør også våre feriehusgjester i sommerhus i Bjerregaard! Her kan man slå seg ned på en benk med en is nyte det gode liv! Bjerregaard har andre attraksjoner enn strand og by. Det vakre lyng- og skoglandskapet kan utforskes på sykkelstier og golfspillerne kan teste Vestkystens luner i Blåvandshuk Golfklubb eller Varde Golfklubbs parkbane.

dansommers feriehusutleie i Blåvand er meget varieret. Våre ferieboliger kan ligge i første sanddynerekke med fantastisk panoramautsikt over Vesterhavet. De kan også ha mange soveværelser og være rammen for en familiesammenkomst. I tillegg kan de være et lite hyggelig trehus uten ekstravaganse. Vi tilbyr også ferieleiligheter midt i byen. Som du skjønner er utvalget stort og et sommerhus i Blåvand kan oppfylle det fleste behov. dansommers feriehusutleie i Blåvand tar i mot enhver kunde som ønsker en flott ferie i Danmark. Velkommen til Vestkystens fyrtårn!