search

Lei feriehus i Søndervig

Siden 1800-tallet har Søndervig vært kjent som et deilig badested med den skjønne brede sandstranden og de deilige sanddynene. Ingen sommerhus i Søndervig ligger mere enn 900 m. fra stranden, og slik har dansommers sommerhus i Søndervig blitt en av våre mest populære destinasjoner for leie av sommerhus ved Vesterhavet.

Turisme er uten tvil Søndervigs vigtigste inntekskilde. De lokale har opprettet en ferieby med korte avstander til alle severdigheter. En feriebolig i Søndervig er plassert like ved sentrum hvor dansommers feriehusutleie i Søndervig har sitt nøkkelkontor. I Søndervig by finnes det også kjøpmenn, butikker, restauranter, bowlingsentre og et livligt natteliv.

Søndervigs plassering på landtangen mellem Vesterhavet og Stadil Fjord gir det beste av to verdener. En feriebolig i Søndervig åpner både for det store brusende havet i vest og den mere rolige fjordnaturen med det rike fuglelivet i øst. En helt spesiell attraksjon er Holmsland Klit Golf med vestavinden som fast ”spillepartner” og sommergreens året rundt. Fra et feriehus i Søndervig er det kun 5-6 km. til golfbanen.

Du finner alle typer sommerhus i Søndervig. Finn en feriebolig i Søndervig i første sanddynerekke eller book et hyggelig familiehus med kort avstand til byen. Bo midt i Søndervig sentrum eller ta hele flokken med til 14 soveplasser, badebasseng og spabad på over 200 m2 utenfor byen. Det finnest et feriehus i Søndervig for alle og som dekker ethvert behov!