search

Lei feriehus ved Skaven Strand

Ringkøbing Fjord er Vestjyllands største fjord. I den sørlige delen av fjorden ligger Skaven Strand. dansommers sommerhus ved Skaven Strand tilbyr ferieboliger til 6-8 personer. Et sommerhus ved Skaven Strand har også ofte spabad og beliggenhet på et større naturområde med kort avstand til fjorden. Ved å leie sommerhus ved Vesterhavet får du automatisk kost avstand til den flotte naturen som lokker turister til Skaven Strand hvert år.

Hvis Vesterhavets brede sandstrand ikke har høyeste prioritet, lokker Ringkøbing Fjord og ikke minst våre sommerhus i Skaven Strand med barnevennlig badevann, vannsportsaktiviteter og et rikt dyreliv. Det er faktisk slik at et feriehus i Skaven Strand gir adgang til en barnevennlig sandstrand ved fjorden, hvor badevannsdybden er lav og bilkjørsel ikke er tillatt.

dansommer feriehusutleie ved Skaven Strand betyr også en kort tur ned til den hyggelige, lokale båt- og fiskehavnen hvor det kan kjøpes fersk fjordfisk. Fjorden er også vældig populær blant vindsurfere. Alle brettelskere kan derfor føle seg veltilpass med et sommerhus i Skaven Strand.

Et sommerhus er også et glimrende utgangspunkt for utforskning av den ville vestjyske naturen i området. Langs fjorden er det naturstier som lar en komme tett på bl.a. det fasinerende fuglelivet. Skulle det også være ønske om litt mere spenning i ferien, spesielt hos barna, så ligger et feriehus ved Skaven Strand kun 1-1,5 timers kjørsel fra Legoland og Givskud Zoo.

Velkommen til Skaven Strand! Vi i dansommer ønsker deg og familien en fantastisk ferie i Danmark!