search

Lei sommerhus i Nr. Lyngvig

Slik som Vesterhavet er et fyrtårn i dansk kystturisme, er det lokale Nr. Lyngvig Fyr både i fysisk og overført forstand områdets fyrtårn. Bygget i 1906 og rangerer 38 m. høyt, er fyrtårnet Danmarks høyeste punkt. Her kan du oppleve fantastisk utsikt over det nordlige Holmsland Klit og våre sommerhus i Nr. Lyngvig. Leier du et sommerhus i Nr. Lyngvig får du en autentisk danmarkferie blant vakre sanddyner.

Våre sommerhus i Nr. Lyngvig har plass til 6-8 personer og ligger under 1 km. fra den brede sandstranden som består av litt småstein og sand. Den bilfrie stranden er merket med ”Det Blå Flagg” for god badevannskvalitet. De høye sanddynene og de fredede arealene, omgitt av Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, gir deg spennende naturopplevelser og dyreliv langs stiene ved stranden og fjorden fra deres sommerhus i Nr. Lyngvig.

Et sommerhus i Nr. Lyngvig er det perfekte utgangspunktet for en aktiv ferie, enten som surfer eller paraglider. Et feriehus i Nr. Lyngvig kan også gi husly til golfentusiaster ved Holmsland Klit Golfklubb, Henne Golfklubb eller Dejbjerg Golfklubb. Din feriebolig ligger kun et steinkast fra banene.

En stor lokal attraksjon i Nr. Lyngvig er de gamle røde sanddynegårdene med stråtak og den hvitkalkede kirken. Et feriehus Nr. Lyngvig har sine kvaliteter: spabad, adgang til internett og gratis adgang til badeland. dansommer feriehusutleie i Nr. Lyngvig gir deg muligheten til å finne ditt drømmehus! Gjør et søk i vårt store utvalg, eller ta kontakt med oss for hjelp!