search

Lei feriehus ved Bork Havn

Ringkøbing Fjord er et ekte eldorado for lystfiskere og naturelskere som leier sommerhus ved havet! Våre sommerhus ved Bork Havn ligger i den sørlige delen av fjorden og fra ditt hus kan håpefulle lystfiskere dra til den lokale havnen for fjordfiske, oppsøke en av de mange ”put and take”-sjøene eller havfiske fra moloen i Hvide Sande. Her nyter alle windsurfere og andre våghalser spennende dager på fjorden.

Hvis et av Danmarks mest interessante fuglereservater, Tipperne, skal utforskes, er leie av feriebolig i Bork Havn et sikkert valg. Her søker naturentusiaster opplevelser i det rike fuglelivet langs vandrestier.

Du vil kunne oppdage sommerhus ved Bork Havn i mange forskjellige størrelser og fasiliteter. dansommers feriehus i Bork Havn rommer alt fra små hyggelig ferieboliger med plass til 4-10 personer til store luksushus med spabad. Alle gir derimot tilgang til den ville fjorden, stille vestjyske naturen, samt barnevennlige badestrander. Velkommen til dansommers feriehusutleie i Bork Havn!