search

Lei sommerhus i Klegod

Mellom Søndervig og Hvide Sande på landtangen Holmsland Klit finner man dansommers sommerhus i Klegod. Holmsland Klit er 40 km. lang, men kun 1-2 km. bred og det gjør naturen ved Vesterhavet ganske enestående. Hvis du skal leie sommerhus ved havet kan du glede deg over at et sommerhus i Klegod gir adgang til sanddyner, lyngområder og enger. Ikke minst gir en feriebolig i Klegod adgang til det brusende badelivet på den brede sandstranden og fjordens stille herligheter med det rike dyrelivet.

I sammenligning med mere kjente Søndervig, ligger våre sommerhus i Klegod mere spredt, ofte blant sanddynene, og slik er det større horisonter og flere åpne vidder enn hos ”storebror”. dansommers ferieboliger i Klegod tiltrekker derfor i stor grad feriegjester som søker ro, avslapning og som ikke har det store behovet for shopping, restauranter og natteliv.

Utfluktsmulighetene fra et sommerhus i Klegod er mange. Dra f.eks. 10 km. sør til Hvide Sandes hyggelige havn hvor det kan handles fersk fisk. Eller dra til Blåbjerg Klitplantage som har Danmarks høyeste sanddyne på 64 m. og et rikt dyreliv med stor hjortebestand.

dansommers feriehusutleie i Klegod har et bredt utvalg av ferieboliger til 6-16 personer. Noen feriehus i Klegod har havutsikt, andre feriehus i Klegod har basseng og mange soveværelser, mens andre hus i Klegod ønsker velkommen til familiens firebente medlem.

dansommer ønsker dere en fantastisk ferie i Klegod!