search

Lei sommerhus i Hovborg

Lar du valget falle på Hovborg når du skal leie sommerhus i Østjylland, da vil du oppleve at avstandene til spennende og avvekslende ferieaktiviteter er rimelige korte. Et sommerhus i Hovborg byr ikke på badeferie innenfor en spaserturs rekkevidde, men til gjengjeld åpner dansommers feriehusutleie i Hovborg dørene til suverent fiskevann i Holme Å, hvor naturstien ”Kyst til kyst” går forbi.

Fra deres feriehus i Hovborg er det heller ikke langt til de lokale sykkelstiene mot Vejen og Brørup. Deres feriebolig i Hovborg kan også brukes som base for deilige vandreturer i den vidstrakte Klelund Plantage hvor store naturopplevelser står for tur. Man bør også dra en tur til Danmarks eldste by, Ribe. Når døren til et feriehus i Hovborg lukkes, er det kun ca. 35 km. til den vakre gamle kongebyen.

Områdets mest kjente attraksjoner er dog ubetinget Legoland og Givskud Zoo. På bare 20 min. står dere ved inngangen til Legoland og mange timer med ren barneglede. Fra deres sommerhus i Hovborg er det kun 30 min. til den spennende dyreverdenen i Givskud Zoo. Din feriebolig i Hovborg er plassert i rolige omgivelser med plass til avslapning og bevegelse. I tillegg vil den oftest være av nyere dato og gi god komfort.