search

Lei sommerhus i Vrist

Vrist ligger sørvest for Harboøre ut mot det mektige Vesterhavet og våre sommerhus i Vrist finner du lunt i le bak klippene på store naturområder. Hvis barna i lang tid har mast om å leie sommerhus ved Limfjorden, er Vrist utmerket for familien som vil oppleve en avslappende badeferie. Stranden i Vrist er nemlig en fin badestrand med sand og fra deres feriebolig i Vrist er det kun få minutters gange til den fine vesterhavsstranden.

Utfluktsmulighetene er mange på ferie i Vrist. Dra på tur langs Vesterhavet og klippene eller gå på oppdagelse i Limfjordens spennende mosaikk av fjorder, viker, holmer og øyer. Dra på tur til Thyborøn hvor man kan oppleve et autentisk Vestkyst-fiskemiljø. Der kan dere også kjøpe helt fersk fisk med hjem til middag. Besøk kjøpstedene Struer og Holstebro og nyt en tur med kafeebesøk og shopping. På vei hjem til deres feriehus i Vrist kan dere stoppe ved de mange veibodene og kjøpe friske grønnsaker og frukter.

dansommer feriehusutleie i Vrist har mere enn 30 års erfaring med utleie av sommerhus i Vrist. Vi kjenner området og markedet meget godt og vi kan hjelpe deg i jakten på feriehus i Danmark!