search

Lei sommerhus ved Kvie Sø

Hvis du vurderer å leie et sommerhus på Kvie Sø er det perfekt for familien som elsker natur og avslapning. Det naturskjønne området ved Kvie Sø med både skog og hedeområder er ren balsam for sjelen. Våre sommerhus ved Kvie Sø tiltrekker seg i stor grad barnefamilier og naturelskere. De fredfylte omgivelsene ved badesjøen, som ligger 2 km. nord for Ansager ved Varde, skaper en stemning av harmoni og ferieglede for våre gjester.

Omkring sjøen er det anlagt vandrestier kalt ”Hjertestier” som hurtig nås fra et sommerhus ved Kvie Sø. De små kan boltre seg på lekeplassen ved strandområdet, som ikke ligger langt fra din feriebolig. dansommers feriehusutleie ved Kvie Sø er spesielt tiltrekkende på lystfiskere. Man må ikke fiske i selve Kvie Sø. I lokalområdet er det også bra fiskevann i elvene og i flere ”Put and take”-sjøer.

Fra ditt sommerhus ved Kvie Sø er det kun ca. 25 min. kjørsel til Legoland og 45 min. til Givskud Dyrepark. dansommers feriehus ved Kvie Sø tilbyr en skjønn blanding av forskjellige hustyper, alt fra ferieboliger med innendørs basseng eller utendørs basseng til utsikt over sjøen og gratis adgang til badeland.