search

Lei feriehus i Bjerregård

Med et sommerhus ved havet har man fra en bakke den deiligste utsikt over Bjerregård. Området med våre sommerhus i Bjerregård ligger på den sørlige delen av den smale landtangeen Holmsland Klit. Våre sommerhus i Bjerregård ligger ca. 15 km. sør for Hvide Sande. dansommers feriehusutleie i Bjerregård garanterer deg under 1 km. avstand til stranden fra deres feriebolig i Bjerregård. 

Som ved de andre feriehusområdene på Holmsland Klit, har våre feriehusgjester i Bjerregård glede av plasseringen mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Vest for din feriebolig gir sandstranden plass til det skjønne badelivet og lange spassereturer med vind i håret. Mot øst lokker fjordområdet med det rike dyrelivet og aktiviteter som lystfiske og vannsport. En populær lokal attraksjon er det fredede området ved Ringkøbing med fuglereservatet Tipperne hvor mange forskjellige fugler kan yngle og hvile seg under skarp observasjon av ornitologer og andre entusiaster. En feriebolig i Bjerregaård åpner opp for denne opplevelsen.

I Bjerregård har vi ferieboliger for 4-10 personer som alle er tett på Vesterhavet. Noen ferieboliger tillater at man tar med seg husdyr, mens andre har innendørs badebasseng og spa. Noen sommerhus i Bjerregård tilbyr variabel ankomstdag, mens andre gir deg gratis adgang til internett. Skulle ditt ønskede feriehus i Bjerregård ikke ha internettilgang, har dansommers sitt servicekontor i Bjerregård det. Kontoret har opprettet hotspot og tilbyr gratis adgang til internett for dansommers gjester. Vi ønsker dere en flott ferie i feriehus i Bjerregård!